Συχνές Ερωτήσεις | Επικοινωνία | Σύνδεσμοι | Χορηγοί
ΠροφίλΑσθένειαΠεριοδικόΣυμπόσιαMediaΙστορίεςΕπιστημονικές Εξελίξεις
Ασθένεια

Ποια τα συμπτώματα;

Ποιές οι μορφές;

Τρόποι αντιμετώπισης
περισσότερα 
Συμπόσια

21st Nikolas Symposium

20th Nikolas Symposium

19th Nikolas Symposium
περισσότερα 
Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η LCH;

Τι προκαλεί την LCH;

Τι είδους προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν;
περισσότερα 
Αρχική ΣελίδαΝέα/Ανακοινώσεις

20/12/2018 11:08:00 μμ: Συγκέντρωση Γονέων-Ιατρών του Συλλόγου Άρτεμις

Συγκέντρωση Γονέων-Ιατρών του Συλλόγου Άρτεμις
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
20 Ιανουαρίου 2019
 
«Εγκυμοσύνη και Ιστιοκυττάρωση»
Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018


Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Άρτεμις,

Πλησιάζουμε στο τέλος μιας ακόμη χρονιάς και στην αρχή μιας νέας που ευχόμαστε να είναι γεμάτη υγεία και δημιουργική διάθεση για εσάς και τις οικογένειές σας.

Έχουμε την χαρά και φέτος να σας προσκαλέσουμε στη Συγκέντρωση Γονέων-Ιατρών και στη Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας για το 2019.

Το βασικό θέμα της συγκέντρωσης θα είναι: «Εγκυμοσύνη και Ιστιοκυττάρωση». Κύριοι ομιλητές, θα είστε εσείς! Μοιραστείτε μαζί μας τις ιστορίες σας, τις ανησυχίες σας, τις οικογενειακές σας στιγμές! Εμπνεύστε με τη δύναμη σας τους νέους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Οι ιατροί θα μας παρουσιάσουν περιστατικά ασθενών που βίωσαν την εμπειρία της κύησης, αλλά και θέματα σχετικά με την Ιστιοκυττάρωση.

Ακόμη, όσοι από εσάς δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις μας, θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε, μέσα από τις παρουσιάσεις που θα κάνουμε, τις ιατρικές εξελίξεις που σημάδεψαν την χρονιά που πέρασε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις 11π.μ., στο μέγαρο της Ναυτιλιακής Εταιρείας Prime Marine στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 4, 176 74 στην Καλλιθέα.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας ως τις 7 Ιανουαρίου του 2019. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας δούμε όλους στην εκδήλωσή μας.

Με εκτίμηση, Δώρα Μουστάκα


 λίστα |  επιστροφή