Συχνές Ερωτήσεις | Επικοινωνία | Σύνδεσμοι | Χορηγοί
ΠροφίλΑσθένειαΠεριοδικόΣυμπόσιαMediaΙστορίεςΕπιστημονικές Εξελίξεις
Ασθένεια

Ποια τα συμπτώματα;

Ποιές οι μορφές;

Τρόποι αντιμετώπισης
περισσότερα 
Συμπόσια

21st Nikolas Symposium

20th Nikolas Symposium

19th Nikolas Symposium
περισσότερα 
Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η LCH;

Τι προκαλεί την LCH;

Τι είδους προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν;
περισσότερα 
Αρχική ΣελίδαΝέα/Ανακοινώσεις

6/1/2016 11:23:00 πμ: Κοπή Χριστουγεννιάτικης Πίτας

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου Άρτεμις,
 
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου μας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11.00.
 
Ένας χρόνος ακόμα πέρασε, γεμάτος μουσική, χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον.  Όσοι από εσάς δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις μας, θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε, μέσα από τις φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν, τις όμορφες στιγμές και τις εμπειρίες που βιώσαμε.
 
Φέτος ο Δρ. Πολυζώης Μάκρας θα μας παρουσιάσει τη μελέτη του με τίτλο: "Έναρξη νέου θεραπευτικού πρωτοκόλλου στην κλινική ενηλίκων: ενημέρωση ασθενών”.
 
Ο Δρ. ΒασίλειοςΠαπαδάκης θα μας παρουσιάσει τα δεδομένα από τη νόσο τουΚεντρικού Νευρικού Συστήματος και τη Νευροεκφύλιση από Ιστιοκύττωση, που ήταν και από τα κεντρικά θέματα του πρόσφατου συνεδρίου της Εταιρείας Ιστιοκύττωσης (HistiocyteSociety).
 
Η Δρ. Μαρία Μοσχόβη θα μας παρουσιάσει μια περίληψη από τα νεότερα που ακούστηκαν στο συνέδριο της Εταιρείας Ιστιοκύττωσης(HistiocyteSociety).
 
Σας περιμένουμε!
 
Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016, στις 11:00, στο μέγαρο της Ναυτιλιακής εταιρίας PrimeMarine(Λ. Ποσειδώνος 4, 176 74 Καλλιθέα). Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας ως τις 10 Ιανουαρίου 2016. Επίσης, παρακαλούμε μαζί με την απαντητική σας επιστολή να μας στείλετε και ερωτήσεις που ενδεχομένως έχετε να υποβάλετε στους γιατρούς.
 
 
Με εκτίμηση,
 
 
 
Δώρα Μουστάκα


 λίστα |  επιστροφή