Συχνές Ερωτήσεις | Επικοινωνία | Σύνδεσμοι | Χορηγοί
ΠροφίλΑσθένειαΠεριοδικόΣυμπόσιαMediaΙστορίεςΕπιστημονικές Εξελίξεις
Ασθένεια

Ποια τα συμπτώματα;

Ποιές οι μορφές;

Τρόποι αντιμετώπισης
περισσότερα 
Συμπόσια

21st Nikolas Symposium

20th Nikolas Symposium

19th Nikolas Symposium
περισσότερα 
Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η LCH;

Τι προκαλεί την LCH;

Τι είδους προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν;
περισσότερα 
Αρχική ΣελίδαΝέα/Ανακοινώσεις

14/9/2015 6:15:00 μμ: Συναυλία για το 31ο Συνέδριο της Ένωσης της Ιστιοκύττωσης

Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου Άρτεμις,
 
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στις 8 μμ στο Ίδρυμα Θεοχαράκη διοργανώνουμε την Τρίτη συναυλία της χρονιάς και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.
 
Ο Ιατρός Στεφάν βαν Χουλ (Dr. StefanVanGool) από το Βέλγιο μαζί με τις τέσσερις κόρες του και την σύζυγό του, θα μας παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, με τρία βιολιά, ένα φλάουτο και πλήκτρα. Ο Δρ. βαν Χουλ είναι παιδίατρος ογκολόγος και μέλος του HistiocyteSocietyεδώ και πολλά χρόνια.
 
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου μας. Η συναυλία γίνεται στα πλαίσια του 31ου Συνεδρίου της Ένωσης της Ιστιοκύττωσης των ΗΠΑ (HistiocyteSociety), του μεγαλύτερου διεθνούς φορέα για την νόσο, που θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά το ετήσιο συνέδριο του 2015 στην Αθήνα από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Αρκετοί ιατροί του συνεδρίου θα παρευρεθούν στην συναυλία.
 
Ο Δρ. βαν Χουλ με την οικογένεια του έχει δώσει πολυάριθμες φιλανθρωπικές συναυλίες για την υποστήριξη της έρευνας για την Ιστιοκύττωση στο Βέλγιο και είχε εκφράσει εδώ και χρόνια την επιθυμία του να πραγματοποιήσει συναυλία με κοινό την παγκόσμια ιατρική κοινότητα της Ιστιοκύττωσης. Ελπίζουμε να τον τιμήσετε με την παρουσία σας.
 
Τιμή Εισιτηρίου: 15 €
 
Διεύθυνση: Ίδρυμα Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μερλίν 1, Αθήνα.
 
Αναψυκτικά θα προσφέρονται πριν την εκδήλωση, στις 7 μμ
 
Για κρατήσεις θέσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Δώρα Μουστάκα ή την κα Τίνα Ταυρίδου στα τηλέφωνα 210-4520453 και 6932-366335

 


 λίστα |  επιστροφή